Hauskin tiedote ikinä

Tiedote tupsahti sähköpostiin viime yönä kello 00.17. Se oli tällainen:

”Tiedote: Julkaisuvapaa heti! 

Pertti Kurikan Nimipäivät tiedottaa!

Pertti Kurikan Nimipäiviltä tulee huomenna tiistaina tiedote. Tiedote koskee kahta PMMP lämppäyskeikkaa jäähallissa. Muuta tietoa tiedotteen sisällöstä ei vielä, yksinkertaisesti siitä syystä, että bändi ei vielä tiedä mitä pitäisi tiedottaa. Tiedote voi siis olla mitä tahansa aina alkaen yhdestä lauseesta, päätyen omaelämäkertaan. Mikäli tiedote on elämäkerta, se julkaistaa kirjana. 

Lisätiedot: Niitä ei ole.”

Ja sitten lähes vuorokautta myöhemmin tuli se varsinainen tiedote:

”Pertti Kurikan Nimipäivät julkaisee lavakartan!

Pertti Kurikan Nimipäivät esiintyy PMMP-yhtyeen uran kahdella viimeisellä keikalla lämppärinä Helsingin jäähallissa. Konsertit PKN:n uran ensimmäiset jäähallikeikat ja PMMP:ltä saamansa kunniallisen tehtävän johdosta, yhtye julkaisee jäähallikeikalla käytettävän lavakarttansa.

Pertti Kurikan Nimipäivät neljän kehitysvammaisen muodostama punk-yhtye, jonka ura sai nousukiitonsa yhtyeestä valmistuneen Kovasikajuttu-dokumenttielokuvan myötä. Elokuvassa hyvin välittyvä yhtyeen aito punk-asenne on ehtinyt ihastuttaa ihmisiä jo ympäri maailmaa. Nyt yhtye kuitenkin keskittyy tulevaan uuteen haasteeseen.

 “PMMP:n kanssa esiintyminen on aivan hyvä juttu, koska tarjolla on varmasti kokista, suklaata ja vohveleita.”, rumpali Toni kommentoi uransa ensimmäisiä jäähallikeikkoja.

PKN JÄÄHALLILAVAKARTTA:
https://dl.dropboxusercontent.com/u/75909953/PKN-stagemap-jaahalli.jpg

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Tekijä: Pauli Jokinen

Kirjailija, kulttuuribloggaaja ja kävelyopas.