Työ Kivinokan Saaritoimikunnassa jatkuu

Kivinokkalaiset ry:n syyskokouksessa 10.9 valittiin Saaritoimikuntaan uusia jäseniä. Olipa hauska ja jännittävä kokous. Saaritoimikunnassa oli kolme paikkaa avoinna, viisi nykyistä jatkaa automaattisesti kaksivuotiskauden toiselle vuodelle.

Viime vuosina Saaritoimikuntaan on ollut vaikeuksia löytää porukkaa, aina ei ole edes maksikimäärää eli 8 jäsentä saatu kasaan.

Nyt kolmesta vapaasta paikasta lähti kokouksessa kilpailemaan lopulta 6 henkeä. Upeaa! Olen todella positiivisesti yllättynyt, että halukkaita oli näin paljon.

Minulla oli kausi katsolla, mutta asetuin ehdolle jatkamaan eli lähdin kilpailemaan paikasta. Seurasi äänestys – milloin viimeksi Saaritoimikuntaan pääsystä on äänestetty? Ei muutamaan vuoteen.

Kolme vapaata paikkaa menivät äänestyksen jälkeen minulle ja Anna Kähköselle (ollut Saaritoimikunnassa ennenkin, tänä vuonna ei ollut) sekä kokonaan uutena kasvona Saaritoimikuntaan valittiin Mika Korkeakoski.

Lisäksi Saaritoimikunnassa jatkavat Sippo Falk, Tuulevi Aaltonen, Laura Palmen, Sampsa Jyrkynen ja Salla Brunou.

Kaksi varajäsentäkin valittiin.

Eli itselleni tulee ainakin kaksi vuotta lisää Saaritoimikuntaa. Mukavaa puuhaa tämä on pääsääntöisesti ollut, tosin hyvin aikaavievää.

Tulevan kaksivuotiskauden aikana ehkä tärkein asia Saaritoimikunnassa on asemakaavaan vaikuttaminen. Mutta siihen asiaan palaan vielä myöhemmin – useaan kertaan.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Tekijä: Pauli Jokinen

Kirjailija, kulttuuribloggaaja ja kävelyopas.